Värmebaronen flygfoto

Värmebaronen startet opp i 1975 og er nå en av Sveriges ledende produsenter av varmeanlegg. Produktene våre er kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Et omfattende produktprogram gir mulighet til å lage gjennomtenkte, driftssikre varmesystemer.

Utviklingsavdelingen jobber kontinuerlig med å tilpasse produktene til markedets krav og behov.

Produktene våre varmer fornøyde kunder på det skandinaviske hjemmemarkedet, samt i Europa, Asia og USA.

Värmebaronen OEM produserer skreddersydde løsninger. Vi stiller opp med all kompetansen og erfaringen vi besitter.

Värmebaronen

Vi har varmet i over 40 år

Selskapet ble grunnlagt i 1975, midt under oljekrisen, av Berth Nilsson i tettstedet Österslöv like nord for Kristianstad.
I dag, mange år senere, er Värmebaronen et stabilt familieselskap med et bredt produktutvalg og et solid omdømme for kvalitet.

“Ikke størst – men best”

Selskapets filosofi er ikke å være størst på markedet, men heller å strebe etter å være best.
Sverige er fortsatt det største markedet, men eksporten øker jevnt for hvert år.

Alle produkter produseres i Sverige

Värmebaronen er et unikt selskap i energibransjen da alle produkter i det store sortimentet konstrueres og produseres i Sverige i egen fabrikk. Det gir arbeidsplasser og kjøpekraft i regionen, samtidig som det gir full kontroll over produksjonen, noe som borger for kvalitet.

For å kunne konkurrere mot lavprisprodukter fra de tidligere østblokklandene og Asia, har Värmebaronen investert flere millioner kroner i det aller siste på maskinfronten. Selskapets positive utvikling har bl.a. blitt belønnet med Gaselleprisen, som den svenske avisen Dagens Industri deler ut til selskaper med god vekst og lønnsomhet. Värmebaronen har også fått priser
for sitt arbeid med å utvikle og produsere miljøvennlige produkter.