• Vår historie

I snart 50 år har vi varmet opp Sverige

Og det er ingenting vi vil slutte med. Vi i Värmebaronen tror at det er jakten på noe enda bedre som holder oss i gang. «Hvis vi bare...» eller «Hvordan kan vi...» er spørsmål vi aldri må slutte å stille. For hvis vi stiller disse spørsmålene, gir de oss muligheten til å produsere varmekilder som folk over hele verden velger.

Hvorfor oss

Markedets krav og behov øker stadig. Det handler om å kunne fortsette å produsere og utvikle produkter for et bærekraftig samfunn. Det er viktig at vi kan konkurrere med lavprisprodukter, utviklet fra den tidligere østblokken og Asia, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Derfor investerer vi i de nyeste teknologiene for å kunne opprettholde kostnadseffektiv produksjon på det internasjonale så vel som i det svenske markedet.

Vår historie

Ingen samfunn er komplett og uansett hvor godt forberedt vi er, blir det vanskelig om vi ikke tør å tenke nytt. Det var nettopp det Berth Nilsson fra Österlöv, nord for Kristianstad, gjorde på 1970-tallet – midt i den brennende oljekrisen.

Berth var overbevist om at han ville gjøre endringer i energibransjen. Så startet han Österslövs El hjemme i garasjen, som har vokst til familieselskapet Värmebaronen slik vi kjenner det i dag. Nå, 50 år senere, står fortsatt den sterke familiebedriften og har blitt tildelt priser for både bærekraftig produktutvikling og vekst og lønnsomhet. 

For meg var det viktig å tenke utenfor boksen. Det er det beste jeg har gjort" - Berth Nilsson

  • Ikke den største - men den beste

    Vår filosofi er ikke å være størst på markedet – men i stedet strebe etter å være best. Dette har gjennomsyret bedriftskulturen og Värmebaronen har blitt tildelt priser for vår innsats for å utvikle og produsere miljøvennlige produkter. I tillegg har vi mottatt Dagens Industris gasellepris for vår gode vekst og lønnsomhet.

    Värmebaronen i Österslöv